Det här är jag!

Jag heter Ann-Charlotte Sternefält och är en snart 38-årig tjej? kvinna? Välj vilket ni vill. Jag är sjukpensionär och på min lediga tid är jag ofta ute (eller inne) och fotograferar. Det brukar nästan bli dagligen faktiskt. När jag inte fotograferar sitter jag vid datorn och redigerar mina bilder, samt skriver och visar foton på facebook och lite andra sidor. Jag har en hemsida; www.vackrafoton.se men jag är mycket dålig på att uppdatera den. Den är fortfarande under uppbyggnad. Tyvärr räcker inte min tid till att sköta den också. Min blogg här är den huvudsakliga sidan för mig.

Förr om åren, innan jag blev sjuk, då födde jag upp arabhästar. Det är en ras som ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Nu har jag dock lagt mitt hästägarliv bakom mig. Jag följer lite vad som händer i ”arabhästvärlden”, åker på utställningar och tittar (fotograferar) samt har kontakt med flera andra uppfödare på facebook. Jag bor nu i en enrumslägenhet i Ronneby, Blekinge, tillsammans med mina två älskade katter Trollet och Astrid!

Jag hoppas att du kommer att hitta något intressant i min blogg, och återkommer någon annan gång! Skriv gärna en kommentar till något foto. Det är alltid lika roligt att läsa. Behöver, eller vill du, komma i kontakt med mig går det bra att skicka ett mail till: ac@sternefalt.se

Annonser
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: